Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
27. lipnja 2019.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Kalendar

Kalendar događanja

Europski tjedan mobilnosti - Kutina 2018.
Start Date/Time:
20. rujna 2018. 17:00
Recurring Event:
One time event
Importance:
Normal Priority
Description:

 

Europski tjedan mobilnosti održava se od 16. do 22. rujna svake godine od 2002. godine. Više od 400 lokalnih vlasti iz 23 države sudjelovalo je već u prvoj godini. Svijest o inicijativi raste iz godine u godinu, a javno mišljenje o njoj vrlo je pozitivno, s više od 80% podrške među anketiranima. Većina ljudi prepoznaje i vrijednost kampanje za ukazivanje pretjerane upotrebe automobila u gradovima.

Europski tjedan mobilnosti pruža priliku za razmišljanje o stvarnoj namjeni naših gradskih ulica i razmatranja konkretnih rješenja za izazove kao što su onečišćenje zraka i zagađenje bukom, prometna zagušenost, prometne nesreće i zdravstveni problemi.

Grad Kutina prepoznajte važnost ove inicijative, odnosno važnost podizanja svijesti građana o šteti koju sadašnji trendovi urbane mobilnosti nanose okolišu i kvaliteti života.

Upravo zbog toga, Grad Kutina, Športski centar Kutina i Turistička zajednica grada Kutine vas pozivaju da nam se pridružite 20. rujna (četvrtak) u 17:00 sati na parkiralištu Športskog centra i zajedno s nama hodajući, trčeći ili vozeći bicikl obilježite ovu hvalevrijednu inicijativu.

Facebook event: Europski tjedan mobilnosti - Kutina 2018.

Owned by Vanja On 6. rujna 2018.