Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Ženska perspektiva - poziv poduzetnicama 2.7.2018. - Novosti

Projektom se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te im pomoći da iz proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, usvoje tržišna razmišljanja, poduzetničke i socijalne vještine za uspješno poslovanje te postignu uvjete za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane poduzetnice iz sedam najnerazvijenijih kontinentalnih županija (uključujući i SMŽ) koje se bave:

- poljoprivrednom proizvodnjom (imaju gotov proizvod za daljnju prodaju, npr. sir, vino, ulje, koji se već mogu prodavati kao gotov proizvod),

- agroturizmom (kušaonice, iznajmljivanje smještajnih kapaciteta),

- izradom suvenira i raznih rukotvorina (baziranih na tradiciji, i/ili tradicionalnim proizvodima koji se koriste u domaćinstvu, a mogu imati funkciju suvenira).

Tijekom trodnevnog boravka u Istri u listopadu ove godine, odabranih 50 poduzetnica moći će učiti kako na temelju najboljih primjera istarskih poduzetnica iz mreže BPW Pula i njihove povezanosti u vidu zajedničke prodaje i promocije svojih proizvoda mogu takav model ili neki drugi sličan njemu primijeniti i u plasiranju i razvoju svojih proizvoda.

Prijave na natječaj mogu se predati putem e-maila na prijava@perspektiva.hr ili poštom Udruzi za razvoj poduzetništva „Perspektiva“, Vukovarska avenija 10/6, 34551 Lipik, uz napomenu „Prijava za sudjelovanje u projektu Ženska perspektiva“. Prijave su otvorene do popune mjesta, tj. do rujna.

Izabrane poduzetnice bit će pozvane za sudjelovanje u projektu i potpisivanje ugovora o suradnji.

Uz udrugu „Perspektiva“ partneri ovog projekta su Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), a cijeli projekt financiran je od strane fondacije The Coca-Cola Foundation.

Sve o projektu „Ženska perspektiva” detaljnije se nalazi na www.perspektiva.hr.

 
Povratak na aktivnosti