Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
3. prosinca 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv na Fašnik u Kutini - FUK 2019. 9.1.2019. - Novosti

Poziv za sudjelovanje u programu manifestacije „Fašnik u Kutini - FUK“
 - 23.2.2019. -

Poštovani,

s posebnim zadovoljstvom slobodni smo Vam uputiti poziv za sudjelovanje u programu manifestacije Fašnik u Kutini - FUK koji će se održati u subotu 23. veljače 2019. godine. Fašničke povorke i ovoga puta oživjet će pokladne običaje, pjesmu i ples kroz ulice našega grada, a mi Vas kao organizatori pozivamo da budete dio te povorke i pokladnog veselja. Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), te završne zabave uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu. 
Ovim putem obavještavamo vas da svoj dolazak planirate do 12:30 sati na prostoru Gradske tržnice (Tržna 8, Kutina). Na mjestu okupljanja dijelit će se krafne, čaj i kuhano vino za sve sudionike povorke, a povorku ćemo početi formirati u 13:30.

Povorka kreće u 14:00 sati, te će prolaziti gradskim ulicama, nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici na Trgu dr. Franje Tuđmana. Nakon predstavljanja, održati će se tradicionalna fašnička zabava, uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu na prostoru Gradske tržnice.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem tel. 044 681 004 ili e-maila nikolina@turizam-kutina.hr. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 10. veljače 2019. na navedeni e-mail. 

Pripremanje, maskiranje, zabavljanje i druženje pod maskama ima bezbrojne čari, stoga i vi budite dio fašničkog veselja u Kutini. 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

 

Organizatori:

Turistička zajednica grada Kutine

Fašnička udruga „Kobre“ Kutina

 

Pokrovitelj manifestacije: 

Grad Kutina

 

 
Povratak na aktivnosti