Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
6. veljače 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv izlagačima - Petrovo slavlje kutinsko 11.6.2019. - Novosti

PETROVO U KUTINI 2019.Turistička zajednica grada Kutine poziva Vas ukoliko imate interes za sudjelovanje sa svojim proizvodima na manifestaciji Petrovo - slavlje kutinsko koja će se ove godine održavati tijekom 2 dana (petak i subota) od 29 – 30. lipnja u vremenu od 17.00 do 00.00 sati na Gradskom trgu u Kutini. Petrovo je manifestacija kojom se obilježava obrtništvo, povratak tradiciji iz 1837. godine kada je Kutina dobila status trgovišta i uz Petrovo pravo sajmovanja. Prostor i vrijeme ispunjava ljepote narodnog veza i pjesme, a radost posebno dječjem mnoštvu donose ulični izvođači. Ovogodišnji program obuhvatiti će: prezentacije starih zanata, sajamski dio (izlagače na štandovima), animatore i dječji program, predstave za djecu i odrasle i brojne druge zanimljivosti, a završnicu najvećeg kutinskog pučkog slavlja obogatit će glazbeni koncerti: 28.6. Bosutski bećari i 29.6 Opća Opasnost.Naglasak stavljamo na tradicijske vrijednosti našega kraja, tj. izlagače koji sami izrađuju tradicijske predmete i proizvode.Uvjeti izlaganja:

izlagač obavezno mora imati neku pravnu osobnost ili registriranu djelatnost (udruga, obrt, zadruga, poduzeće, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo...)

izlaganje se ne naplaćuje

 

U prilogu poziva možete preuzeti Prijavnicu za izlaganje na Petrovu 2019. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete kontaktirati TZG Kutine na tel: 044 681 004, mob:  099 4680 110 ili e-mail: info@turizam-kutina.hrROK ZA PRIJAVU: 18.6.2019.Broj prostora za izlaganje je ograničen, te će se redoslijed biranja lokacije Vašeg štanda popunjavati sukladno redoslijedu zaprimljenih Prijavnica, stoga Vas molimo da što prije vratite popunjene i ovjerene Prijavnice kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.


Prijavnicu preuzmite ovdje: Prijavnica za izlagače - Petrovo slavlje kutinsko 2019.


 
Povratak na aktivnosti