Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Zimska čarolija u Kutini 12.11.2019. - Novosti

Program kutinske Zimske čarolije održavati će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će se postaviti klizalište sa ledenom stazom oko fontane. Za osnovnoškolce priprema se škola klizanja, ali i drugi zanimljivi programi na ledu. Popratni program oko klizališta obuhvatiti će disco večeri, revije i prezentacije na ledu, zabavni program s glazbenim nastupima, ugostiteljsku ponudu i brojne druge sadržaje. 

 

I za najmlađe posjetitelje pripremaju se brojne aktivnosti, od animacije, kreativnih radionica i predstava, do božićnog vlakića, Kuće Djeda Mraza i drugih sadržaja. 31. prosinca u podne, održati će se dječji doček Nove godine, uz zagarantiranu zabavu. U večernjim satima, tradicionalno se priprema gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.

 

U sklopu manifestacije održati će se tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Uz zvukove božićnih pjesama zborova, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj.

 

Zimska čarolija u Kutini vas poziva na blagdansko okupljanje jer čarolija bez vas neće biti potpuna.

 

Više informacija o dnevnom programu događanja:

facebook: Zimska čarolija u Kutini 2019/20

letak događanja: Zimska čarolija u Kutini 2019/20

 

 


 

 

 

 
Povratak na aktivnosti