Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv na Fašnik u Kutini - FUK (15.2.2020.) 13.1.2020. - Novosti

Poziv za sudjelovanje u programu manifestacije „Fašnik u Kutini - FUK“

 - 15.2.2020. -

 

Poštovani,

 

s posebnim zadovoljstvom slobodni smo Vam uputiti poziv za sudjelovanje u programu manifestacije Fašnik u Kutini - FUK koji će se održati u subotu 15. veljače 2020. godine. Fašničke povorke i ovoga puta oživjeti će pokladne običaje, pjesmu i ples kroz ulice našega grada, a mi Vas kao organizatori pozivamo da budete dio te povorke i pokladnog veselja. Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), te završne zabave uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu.

 

Ovim putem obavještavamo vas da svoj dolazak planirate do 12:30 sati na prostoru Gradske tržnice (Tržna 8, Kutina). Na mjestu okupljanja dijelit će se krafne, čaj i kuhano vino za sve sudionike povorke, a povorku ćemo početi formirati u 13:30 sati.

 

Povorka kreće u 14:00 sati, te će prolaziti gradskim ulicama, nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici na Trgu dr. Franje Tuđmana. Nakon predstavljanja, održati će se tradicionalna fašnička zabava, uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu u prostoru Hotela Kutina (Dubrovačka ul. 4).

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem tel. 044 681 004 ili e-maila info@turizam-kutina.hr. 

 

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 3. veljače 2020. na navedeni e-mail, a istu možete preuzeti u privitku ovog poziva.

 

Pripremanje, maskiranje, zabavljanje i druženje pod maskama ima bezbrojne čari, stoga i vi budite dio fašničkog veselja u Kutini.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Organizatori:

Turistička zajednica grada Kutine

Fašnička udruga „Kobre“ Kutina

 

Pokrovitelj manifestacije:

Grad Kutina


Prijavnicu preuzmite ovdje.


 
Povratak na aktivnosti