Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Moja SJAJna Kutina 5.11.2020. - Novosti

Ove godine u sklopu programa za Dan Grada Kutine Turistička zajednica grada Kutine umjetnički osvijetljenim zgradama pretvoriti će centar Kutine u blistavu galeriju na otvorenom.

Umjesto okupljanja u zatvorenom prostoru, ove godine upotrijebit ćemo grad i njegove adute kao slikarsko platno, te uz originalna i maštovita osvjetljenja na poznatim gradskim simbolima pozvati građane na šetnju i uživanje na otvorenom.

U okviru te aktivnosti, a po uzoru na druge gradove postavit će se i jedna trajna instalacija, pored koje će se vjerojatno slikati svaki posjetitelj.  Riječ je o instalaciji koja je posebno bitna s turističkog aspekta, jer će posjetitelji imati priliku napraviti fotografije za uspomenu, na kojima će imati natpis grada koji su posjetili. Postavljanje navedene instalacije je planirano do kraja mjeseca studenog.

U svjetlosnom ugođaju gradskih znamenitosti građani će moći uživati 10.11. u vremenu od 17:30 do 22:00h, a lokacija svjetlosnih atrakcija biti će na Trgu kralja Tomislava, koji svojim šarmom stvara idealno okruženje za ovakvo događanje.

U ovim izazovnim i teškim vremenima gdje se građani sve više zatvaraju u kuće, jedna šetnja na otvorenom svima bi dobro došla, stoga pozivamo građane da izađu u šetnju 10.11. i uživaju u ugođaju svjetlosne predstave.

 

Moja SJAJna Kutina

17:00 – 20:00 h – otvorena vrata Muzeja Moslavine i Galerije Muzeja Moslavine

17:30 – 22:00 h – osvjetljenje gradskih znamenitosti / Trg kralja Tomislava 
Povratak na aktivnosti