Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
6. veljače 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Petrovo - slavlje kutinsko 2021. - poziv izlagačima 11.6.2021. - Novosti

Turistička zajednica grada Kutine poziva Vas ukoliko imate interes za sudjelovanje sa svojim proizvodima na manifestaciji Petrovo - slavlje kutinsko koje će se ove godine održavati 2. srpnja u vremenu od 18.00 do 23.00 sata na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini. Petrovo je manifestacija kojom se obilježava obrtništvo, povratak tradiciji iz 1837. godine kada je Kutina dobila status trgovišta i uz Petrovo pravo sajmovanja.

 

Ovogodišnji program će biti organiziran sukladno epidemiološkim uvjetima koji će u vremenu održavanja biti na snazi, a uključivat će sajamski dio, uličnu animaciju, predstavljanje udruga te večernji koncert glazbenice: Vanna.

 

Naglasak stavljamo na tradicijske vrijednosti našega kraja, tj. izlagače koji sami izrađuju tradicijske predmete i proizvode.Uvjeti izlaganja:

izlagač obavezno mora imati neku pravnu osobnost ili registriranu djelatnost (udruga, obrt, zadruga, poduzeće, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo...)

izlaganje se ne naplaćuje

 

U prilogu poziva možete preuzeti Prijavnicu za izlaganje na Petrovu 2021. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete kontaktirati TZG Kutine na tel: 044 681 004, mob:  099 389 1181 ili e-mail: marketing@turizam-kutina.hr

 

ROK ZA PRIJAVU: 25.6.2021.


Broj prostora za izlaganje je ograničen, te će se redoslijed biranja lokacije Vašeg štanda popunjavati sukladno redoslijedu zaprimljenih Prijavnica, stoga Vas molimo da što prije vratite popunjene i ovjerene Prijavnice kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijavnicu preuzmite ovdje: Prijavnica za izlagače - Petrovo slavlje kutinsko 2021.

 
Povratak na aktivnosti