Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
6. veljače 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Kutinsko ljeto 2022. - Koncert Silente 20.7.2022. - Novosti

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom "Terca na tišinu" i albumom "Lovac na čudesa". U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku Porin. Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku, a 10. lipnja ove godine su objavili svoj 4. studijski album "IV", koji sadži 10 novih pjesama, uključujući singlove: "Mene moje uši lažu", "Nikada ovako", "Poljubi me za kraj", "Idi". Silente će ovom prilikom prvi put nastupiti u Kutini u sklopu manifestacije "Kutinsko ljeto 2022.".

Prije koncerta će nastupiti će mladi i perspektivni "Do Tu" bend od 20:00 sati. Do Tu bend lokalni je glazbeni sastav koji je u svoje 2 godine postojanja svirao kao predgrupa estradnim zvijezdama kao što su: Gibonni i Neda Ukraden. Bend se sastoji se od 5 članova koji svoju ulogu shvaćaju ozbiljno i u kojoj uživaju. Svoju put su krenuli isključivo u rock žanru, no uz česte probe i veće angažmane, aktivno nastoje širiti svoj repertoar te sviraju: ex yu, hrvatsku zabavnu glazbu, pop, narodnu glazbu, i mnogo drugih veselih žanrova koje svi vole.

Program će započeti u 19:00 sati, kada će pol. službenici PU Sisačko-moslavačke u suradnji s pol. službenicima PP Kutina, u sklopu kampanje „Postani policajac/policajka“, prezentirati program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i Program policijskog obrazovanja kroz 3. i 4. razred srednje škole, te prednosti obrazovanja u Policijskoj školi „Josip Jović“, kao i pokazne vježbe Interventne jedinice policije.

Za osvježenje će biti dostupna ugostiteljska ponuda, koja će uključivati i odlične ljetne koktele, koji će odgovarati uz odlično pripremljene burgere!

 
Povratak na aktivnosti