Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Prenoćište "Vila Garić" 7.9.2016. - Novosti

 

Prenoćište "Vila Garić"

Podgarić 6a

43233 Podgarić

Telefon: 043 220 977

Mobitel: 099 507 2791

e- mail: vilagaric.podgaric@gmail.com

facebook stranica: https://www.facebook.com/Vila-Gari%C4%87-Podgari%C4%87-566400373538006/?fref=ts

 

Prenoćište „Vila Garić“ raspolaže s ukupno 20 soba s pogledom na jezero i prirodu. Sve sobe su uvijek uredne i spremne za boravak gostiju, a opremljene su televizorom u boji, tušem i WC-om. Gosti mogu boraviti u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama od kojih su neke prilagođene invalidnim osobama, a u restoranu je moguća bogata pansionska ili a la carte prehrana po povoljnim cijenama. Od specijaliteta svakako valja kušati teleće medaljone u umaku od vrganja i šampinjona ili rolane veprove odreske, a zatim se zasladiti kraljevskom delicijom odnosno palačinkama od kukuruznog brašna punjenim sirom i grožđicama.

 

U sklopu objekta nalazi se aperitiv bar i to pored ulaza u „Vilu Garić“ gdje je ujedno smještena i ljetna terasa na tri razine sa stotinjak sjedećih mjesta. Ima direktan pogled na jezero i dječje igralište što roditeljima olakšava brigu oko djece, stoga je pravi užitak piti kavu na njoj i uživati u svježem zraku.

 

„Vila Garić“ Idealna je za razne svečanosti, godišnjice, krstitke ili vjenčanja i to u klimatiziranim salama poput sale “Garić“ kapaciteta do 180 osoba sa jedinstvenim pogledom na jezero, a za manje svečanosti ili poslovne sastanke posjetiteljima su na raspolaganju sale “Jelen” i “Košuta” koje mogu primiti do 50 osoba.  „Vila Garić“ nudi i mogućnost svadbenih svečanosti na otvorenom te vjenčanja na sjenici koja se nalazi na sredini jezera, a koju sa kopnom povezuje most dugačak 45 metara i idealan je za koračanje mladenaca prema subodonosnom da. Pri organizaciji vjenčanja osoblje je profesionalno i fleksibilno te spremno prilagoditi se željama mladenaca, a poslovni običaj je pokloniti sobu za prvu bračnu noć.

 

Što se tiče aktivnosti kojima je moguće ispuniti boravak u Podgariću, u ponudi je ribolov subotom i nedjeljom, kanui za vožnju po jezeru ili bicikli kojima gosti mogu obići obližnje prirodne ili povijesne znamenitosti kao i ležaljke za izležavanje na moslavačkom suncu. Tijekom zimskih mjeseci boravak u Podgariću možete iskoristiti za zabavu uz živu glazbu i tematske večeri ili zimske aktivnosti poput sanjkanja i grudanja na postojećoj motocross stazi.

 

Svoj boravak u ovom očaravajućem prirodnom okruženju gosti također mogu obogatiti planinarenjem ili trekkingom po Moslavačkoj gori i usput posjetiti povijesne znamenitosti nedaleko „Vile Garić“ poput Garić grada. Jedan je od najstarijih srednjevjekovnih utvrđenih gradova u središnjoj Hrvatskoj, a dao ga je sagraditi ban Stjepan Šubić 1256. godine. Povijest ovog kraja krasi i spomenik revolucije iz 1967. godine autora Dušana Džamonje, a ukoliko se turisti upute u tom pravcu uživat će u prekrasnom i umirujućem pogledu na jezero i „Vilu Garić“.

 

 
Povratak na aktivnosti