Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Održana edukacija za privatne iznajmljivače - 18.11.2016. 25.11.2016. - Novosti

Turističke zajednice gradova Kutine i Popovače u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. i uz potporu Hrvatske turističke zajednice 18. studenog 2016. u prostoru nove vijećnice Grada Popovače održale su besplatnu edukaciju za privatne iznajmljivače. Cilj navedene edukacije bilo je upoznavanje privatnih iznajmljivača sa sustavom e-Visitor u kombinaciji sa drugim temama koje doprinose unapređenju poslovanja malih privatnih iznajmljivača (marketing obiteljskog smještaja, poslovanje s turističkim agencijama, uloga malih iznajmljivača u destinacijskom managementu..).

Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo d.o.o., upoznala je sudionike edukacije o samom administrativnom poslovanju obiteljskog smještaja u kojem se dotaknula obveza malih iznajmljivača, prvenstveno sustava E – visitor.

Predavačica Meri Čizmić – Kraljević sudionicima edukacije je održala predavanje o tome kako pripremiti smještaj za gosta, te kako male promjene u prostoru mogu utjecati na zadovoljstvo gosta, te povećati broj dolazaka u određeni objekt.

U završnom dijelu edukacije mogli smo saznati nešto više o pripremi obiteljskog smještaja za sezonu, odnosno na praktičnim primjerima smo mogli vidjeti kako biti uspješan iznajmljivač i na koji način ostvarivati veći profit, te o važnosti odabira dobre turističke agencije i načina oglašavanja na tržištu.

Više informacija o temama edukacije možete vidjeti na prezentacijama koje možete preuzeti u prilogu.

 

1. Administrativno poslovanje obiteljskog smještaja - obveze malih iznajmljivača - Anamarija Cicarelli.pdf

2. Kako pripremiti obiteljski smještaj za sezonu - Anamarija Cicarelli.pdf

3. Mali iznajmljivač - veliki posao - Anamarija Cicarelli.pdf

4. Priprema smještaja za gosta - Meri Čizmić Kraljević.pdf

 
Povratak na aktivnosti