Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv na sudjelovanje u programu manifestacije "Fašnik u Kutini" 3.1.2017. - Novosti

Predmet: Poziv na sudjelovanje u programu manifestacije Fašnik u Kutini


Poštovani,


S posebnim zadovoljstvom slobodni smo Vam uputiti Poziv za sudjelovanje u programu manifestacije Fašnik u Kutini - FUK koji će se održati u subotu 18. veljače 2017. godine. Fašničke povorke i ovoga puta oživjet će pokladne običaje, pjesmu, ples i ludost kroz ulice našega grada, a mi Vas kao organizatori pozivamo da budete dio te povorke i pokladnog veselja.


Program će se sastojati od maskirane povorke (djeca i odrasli), te završne zabave uz glazbeni program i ugostiteljsku ponudu.


Ovim putem obavještavamo vas da svoj dolazak planirate do 12.30 sati na prostoru Gradske tržnice (Tržna 8, Kutina). Na mjestu okupljanja dijelit će se krafne, čaj i kuhano vino za sve sudionike povorke, a povorku ćemo početi formirati u 13:30.


Povorka kreće u 14.00 sati, te će prolaziti gradskim ulicama, nakon čega slijedi tradicionalno predstavljanje skupina na pozornici uz fašničku zabavu, glazbeni program i ugostiteljsku ponudu.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem tel. broja 044/681-004 ili e-maila nikolina@turizam-kutina.hr. Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 08. veljače 2017. na navedene kontakte.


- prijavnicu preuzmite klikom na sljedeći link: Prijavnica za Fašnik u Kutini -


Pripremanje, maskiranje, zabavljanje i druženje pod maskama ima bezbrojne čari, stoga i vi budite dio fašničkog veselja u Kutini.

                

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Organizatori:

Turistička zajednica grada Kutine

Fašnička udruga „Kobre“

 

 

Pokrovitelj manifestacije: Grad Kutina

 
Povratak na aktivnosti