Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
30. siječnja 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv na edukaciju "Vinska škola" 17.10.2017. - Novosti

Edukacija će trajati 3 sata, a proći će kroz osnovne i stručne teme vezane uz vino. Sudionici će se upoznati s svijetom vina, naučiti će kako prepoznati vrhunsko vino, čuti će razliku između sommeliera i Master of Wine-a, pravilno otvaranje boca, dekantiranje vina, te kako prepoznati karakteristike vina. U stručnom djelu biti će govora o poslovnoj komunikaciji, pravilnom posluživanju i temperiranju vina, vinskoj karti i sl.

Eno gastronomija postaje sve značajniji element turističke ponude, a za određene segmente i motiv dolaska u destinaciju. Cijela regija Moslavina i Kutina poznati je vinogradarski kraj, pa je i cilj ovog projekta upoznavanje i edukacija o vinskoj kulturi i bontonu, kušanju vina, komunikaciji s gostima, kulturi stola i sl.

Prijaviti se možete najkasnije do 20. listopada (ime i prezime, kontakt) putem mail-a na: nikolina@turizam-kutina.hr ili na br.tel. 044 681 004, mob. 099 4680 110.

Važna napomena: edukaciji će moći prisustvovati prvih 40 prijavljenih sudionika. Ukoliko se netko prijavi, a nije u mogućnosti prisustvovati, molimo da nas pravovremeno obavijestite kako bismo kontaktirali ostale zainteresirane koji nisu ušli u ovaj krug.  Vidimo se! 

 
Povratak na aktivnosti